Izbornik

O projektu

Nakon godina raznoraznog pomaganja i volontiranja, odlučili smo pokrenuti projekt Udomi.net jer smo shvatili da ne postoji jedinstveno mjesto na internetu gdje potencijalni udomitelji mogu pronaći životinju. Oglasi su razbacani po nespecijaliziranim oglasnicima, zatim Facebooku i Facebook grupama, Twitteru, Instagramu, news portalima itd. Neke životinje jednstavno nemaju šansu biti udomljene. Kad bi svi ili barem većina oglasa bila na jednom mjestu onda bi životinje dobile bolju šansu za pronalaskom trajnog doma. Tako je nastao Udomi.net, besplatni oglasnik za životinje, koji želi objediniti oglase na jednom mjestu. Mi se nadamo da će udruge, samostalni volonteri, udomitelji i svi ostali prepoznati kvalitetu platforme i pridružiti nam se u mijenjaju života životinja na bolje.

Podržavatelji

Do sad su nas podržali člankom ili Facebook postom: Iva Šulentić, Zdrava Krava, Jutarnji List i Cat Caffe Zagreb. Svima se od srca zahvaljujemo i ako želite pisati o Udomi.net slobodno se javite na info@udomi.net.

Cat Caffe Zagreb

Prvi cat caffe u Zagrebu otvorio je svoja vrata za sve ljubitelje mačaka u Kušlanovoj 6, Zagreb. Više informacija saznajte na njihovoj Facebook stranici.

Cat Caffe Zagreb